Bodrum yarımadasındaki Türkbükü kasabası, “Avrupa’nın en eğlenceli 10 plajı” arasında ilk sırada yer aldı. The Sunday Times gazetesi, yayımladığı “Avrupa’nın En İyi 10 Plaj Partisi” listesi başında Türkbükü’ye yer verdi. Gazete, Türkbükü için “Küçüktür, pek iyi bilinmez, çok hareketli de değil ancak büyüleyicidir. Diğer bir deyimle, koş Türkbükü’ye, St Tropez’e fazla benzemeden” diye yazdı.

Pazar günlerinde İngiltere’de çıkan prestijli The Sunday Times gazetesi, “Avrupa’nın En İyi 10 Plaj Partisi” listesi yayımladı. Okuyucularına “Bütün yaz tembellik etme. Plaj partileri sezonu başlarken Avrupa’da insanın eğlenebileceği birçok yer var” diyen Gazete, listenin başına da Türkbükü’ye yer verdi. Gazete, Türkbükü için şöyle dedi:
“Küçüktür, pek iyi bilinmez, çok hareketli de değil ancak büyüleyicidir. Diğer bir deyişle, koş Türkbükü’ye, bir St Tropez’e fazla benzemeden. Bodrum yarımadasının küzey sahillerindeki küçük balıkçı köyü, mini bir St. Trop: limanda yatlar, barlarda beyaza bürünmüş çalışanlar ve bakmadığın gibi yapacağın bol bol güzel insanlar (Uma Thurman bir hayranıdır).”

The Sunday Times’deki listeye Türkbükü’nün yanısıra Rimini (İtalya), Playa d’en Bossa (İspanya), Bloemendaal aan Zee (Hollanda), Hossegor (Fransa), Portixol (İspanya), Croyde (Britanya), La Malvarrossa (İspanya), Tylosand (İsveç) ve Llangennith (Britanya) de girdi.